KÜTAHYA / ASLANAPA - Ören Ortaokulu

Whatsapp 0274 348 60 59
Ören Köy Aslanapa
Vizyon
İlimiz Ortaokulları arasında köklü ve birikimli geçmişi ile geleceğe güven veren; çalışanlarının, öğrencilerinin çatısı altında olmaktan mutlu olduğu, mensubu olmakla övündüğü, müşteri memnuniyetini prensip edinen, konumu itibariyle çevresinde sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere verdiği önem ve elde ettiği başarılarıyla cazibe merkezi a kalite Eğitim ve Kültür Yuvası olmak!
Misyon
Çalışanların ve öğrencilerin huzur ve güvenini temin ederek, çatısı altında bulunduğu mekânda mutlu olmasını sağlamak, Türk Milli Eğitimi’nin temel amaçlarını gerçekleştirmek, öğrencilerin kendilerinde var olan yeteneklerini keşfederek geliştirmek ve topluma yeni değerler kazandırmak, bilişim teknolojisini kullanabilen, çağdaş düşünen; milli, manevi, insani, evrensel etik değerlere sahip tam donanımlı iyi insan, iyi vatandaş yetiştirmek!
İlçede düzenlenen sportif ve bilgi yarışmalarında dereceler...
Öğretmenler servis ile ulaşım sağlamaktadır.
Ören köyü Kütahya ´nın ikinci büyük köyü olup yaklaşık 1500 nüfusa sahiptir.
İlçeye 19km, İl merkezine 54 km uzaklıktadır.