KÜTAHYA / ASLANAPA - Ören Ortaokulu

Nis

ÖREN 2023 VİZYONU KAPSAMINDA HEDEFLERİMİZE ULAŞMAK İÇİN GÜÇLÜ KADROMUZLA BERABER ÖĞRENCİLERİMİZİN YANINDAYIZ.

Nis

Erdem Bayazıt Ortaokulu tarafından yapılan LGS online deneme sınavının (18) sorularını ve cevaplarını sizlerle paylaşıyoruz. Soruları hazırlayan değerleri öğretmenlerimize ve deneme sınavını yayınlayan (Erdem Bayazıt Ortaokulu) yöneticilerine TEŞEKKÜR ederiz.

Nis

Erdem Bayazıt Ortaokulu tarafından yapılan LGS online deneme sınavının (19) sorularını ve cevaplarını sizlerle paylaşıyoruz. Soruları hazırlayan değerleri öğretmenlerimize ve deneme sınavını yayınlayan (Erdem Bayazıt Ortaokulu) yöneticilerine TEŞEKKÜR ederiz.

Nis

Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğünün hazırlamış olduğu denemelerimizi yapmaya başladık

TRAFİK KURALLARINA UYUYORUZ

HEP BERABER BAŞARACAĞIZ

Bilkent Üniversitesine teşekkürler

Biz hazırız

Okumayı bir gün değil hergün seviyoruz

BAŞARACAĞIZ

Çocuklarımızla Geleceğe Nefes Vermek İçin  Yelken Açıyoruz.

Hep Büyüklerimiz mi bize masal anlatacak !!

Milli Eğitim Bakanlığı sınav bilgileri

Velilerimiz meslek öğreniyor..