KÜTAHYA / ASLANAPA - Ören Ortaokulu

Etiket Sonuçları: OKUL

Ekm

Kaymakamımız Özgür PELVAN ilçe milli eğitim müdür vekili Orhan ŞAYBAK ile okulumuzu ziyaret  etti. Öğretmenlerle eğitim öğretim yılı hakkında istişarelerde bulunan Sayın Özgür PELVAN, öğrencilerle de sohbet etti.

Nis

Yüzyüze Eğitime  tüm okullarda  ara veriliyor

GEÇMİŞ OLSUN ASLIHANLAR

Muazzez Öğretmen Zeka Oyunları Sınıfımız için kollarımızı sıvadık

DENEME SINAVI 3

Nis

Ülkemiz genelinde uygulanan Kovid-19 tedbirleri kapsamında Bilim Kurulunun tavsiyeleri ve Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nda yapılan değerlendirmeler sonucunda yüz yüze eğitimden uzaktan eğitime geçiş konusunda bazı yeni kararlar alınmıştır. Buna göre:

Tokul köyümüze geçmiş olsun

Nis

Şimdi daha çok sabretme zamanı

Denemelerimiz devam ediyor.

Nis

Erdem Bayazıt Ortaokulu tarafından yapılan LGS online deneme sınavının (18) sorularını ve cevaplarını sizlerle paylaşıyoruz. Soruları hazırlayan değerleri öğretmenlerimize ve deneme sınavını yayınlayan (Erdem Bayazıt Ortaokulu) yöneticilerine TEŞEKKÜR ederiz.

Nis

Erdem Bayazıt Ortaokulu tarafından yapılan LGS online deneme sınavının (19) sorularını ve cevaplarını sizlerle paylaşıyoruz. Soruları hazırlayan değerleri öğretmenlerimize ve deneme sınavını yayınlayan (Erdem Bayazıt Ortaokulu) yöneticilerine TEŞEKKÜR ederiz.

HEP BERABER BAŞARACAĞIZ